Du ser nå kampanjepriser fra Fram. | Se release.no for mer informasjon.

Release er Trefadder

Release-trefadder-min.jpg

For oss i Release er en grønnere hverdag et av våre hovedmål. Vi kjemper hele tiden for å gjøre vår drift mer miljøvennlig. Derfor er vi stolte over vårt samarbeid med Trefadder.

Ved å redusere våre klimaavtrykk og kompensere resterende utslipp gjennom Trefadder bidrar vi i Release til en mer miljøvennlig drift. Sammen med Trefadder planter vi trær som fanger langt mer CO2 fra atmosfæren enn vi er ansvarlige for å slippe ut.

Ved å velge en gjenbruksmobil som har flere liv er du med på å spare miljøet. Samtidig vil du som kunde hos oss være en del av vår Trefadderskog.

Trefadder er registrert som et AS, så blir kanskje litt misvisende å kalle de en organisasjon.

Det stemmer at et norsk grantre kan fange 2 tonn CO2. Men det blir litt misvisende da langt fra alle trærne vi planter vil vokse seg så store. Noen spises av hjort/andre dyr, noen vokser skjevt og vil fjernes for å få en god skog og noen overlever rett og slett ikke.

Trefadder: På et dekar klimaskog plantes det i snitt 350 trær. Disse vil fange fra 100-140 tonn CO2. Vi regner videre på hva som ville blitt fanget på arealet uten at vi gjorde noe (fra busker og andre småtrær etc) og trekker det fra hva vi fanger ekstra. Deretter har vi en stor sikkerhetsmargin slik at vi alltid er på den sikre siden at vi leverer det vi lover. Vi regner derfor i snitt ca 80 tonn CO2 som vi selger til våre kunder per dekar.