Du ser nå kampanjepriser fra Fram. | Se release.no uten kampanjepriser
Til oversikt

Livsløpet hos Release – den sirkulære prosessen

sirkuleringen_uke_43_2021_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg

Ønsker du å gjøre et mer miljøvennlig valg når du skal skaffe din neste mobil? Da er pant av nåværende mobil og leie eller kjøp av brukt mobil hos Release det rette å gjøre.

 

Når du panter mobilen din sikrer du at den blir brukt igjen av opptil flere nye eiere, noe som er veldig positivt med tanke på sirkulær økonomi. Her kan du lese mer om livsløpet til en mobil som pantes og selges eller leies videre fremfor å bli liggende ubrukt i skuffen hjemme hos deg. 

 

  1. Pant din gamle mobil 

Den første delen av det sirkulære livsløpet for en mobil er mobilpant. Når en mobil kommer til oss, går vi gjennom hele mobilen og fornyer den. Tidligere data og innhold slettes fra enheten, før det gjennomføres en helsjekk av mobilen. Deretter fornyes de delene som trengs for at mobilen skal bli så god som ny. Ved å pante den gamle mobilen din hos Release får du utbetalt et pantebeløp direkte til din bankkonto innen 20 dager etter at du sendte mobilen til oss. 

 

  1. Gammel mobil selges eller leies på nytt 

Når du panter den gamle mobilen din i stedet for å la den ligge i skuffen hjemme, sikrer du at den kan bli brukt igjen av flere nye eiere. Din gamle mobil får en ny eier og når det er på tide å bytte telefon igjen, leveres den gamle inn til oss. Vi gjentar samme prosedyre, og vårt tekniske team fornyer mobilen hver gang den leveres inn. I Release har vi som mål at hver mobil skal ha en livssyklus på fem liv - hos fem ulike eiere. Denne målsetningen bidrar til god sirkulær økonomi, samt  bedre utnyttelse av ressurser. Når mobilen har gjort sitt, returneres den til oss for siste gang og vi sørger for at den resirkuleres på en forsvarlig måte.

 

  1. Velg en pent brukt mobil i stedet for en splitter ny

Det neste steget for å bidra til et sirkulært livsløp er å velge en pent brukt mobil fremfor en helt ny. Den brukte mobilen kan kjøpes, eller du kan velge å leie. Gårsdagens model har ikke lenger enorme forskjeller fra den modellen som lanseres i dag, selv om prisen skulle tilsi det. Dette er noe vi mener er viktig å påminne våre kunder. Alle mobilene vi tilbyr skal oppleves like bra som en helt ny. Hos oss i Release finner du nyoppussede brukte mobiler som enten kan kjøpes eller leies. Målet vårt er at brukt skal oppleves like bra og trygt som nytt, med god samvittighet og kroner spart som fin bonus.

 

Det er trygt å velge brukt hos Release

Året 2020 har kanskje gjort oss tvilende til å ta i bruk noe som andre allerede har brukt før oss. Rutinene hos Release ved klargjøring av mobil til ny eier innebærer ikke bare en oppgradering av telefonen, men også en grundig desinfisering av alle deler. Den nyoppussede mobilen din har ingen spor av tidligere eier, og den skal heller ikke ta med seg noe av deg på veien videre. Telefonen er både nullstilt og testet før den kommer til sin nye eier.

 

Bytt eller forleng leieavtalen 

Om du har valgt leiemobil og leieavtalen nærmer seg slutten, kan du velge å bytte til en ny leiemobil, eller forlenge leieavtalen din for den samme telefonen. Velger du å bytte til en ny mobil utfører vi den vanlige prosedyren for din gamle, og leier den videre.

 

Vi håper du ønsker å bidra i den sirkulære prosessen ved å pante din gamle mobil og velger leiemobil hos Release neste gang du skal bytte. Les mer om pant og leie på vår nettside eller kontakt oss.