Du ser nå kampanjepriser fra Fram. | Se release.no uten kampanjepriser
Til oversikt

Fem grunner til å velge leiemobil fra Release

fem_grunner_til_å_velge_leiemobil_fra_release_uke_36_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg
  1. Et bedre valg for planeten vår  

En mobil er i utgangspunktet ikke et miljøvennlig produkt, ettersom den inneholder mange sjeldne jordmetaller det krever mye ressurser å utvinne. Likevel er vi alle avhengige av det. Release vil gjøre det enklere å ha en mobil som gir minst mulig miljøavtrykk. 

Heldigvis er det blitt vanligere med kjøp og salg av brukte mobiler - det er vi glade for! Disse telefonene har i snitt to liv – gjennom to eiere. Velger du leiemobil hos Release forlenger vi denne levetiden med opptil fem liv ved å sørge for at mobilen får nye deler og kan brukes av enda flere før den til slutt gjenvinnes! 

  1. Bedre forutsigbarhet for deg 

Prisen på ny mobil er i dag skyhøy. Med leiemobil fra Release, slipper du å punge ut store summer. Du betaler kun en fast lav sum i måneden hvor du inkluderer det abonnementet som passer deg best.  

Nyere mobil oftere – med god samvittighet 

Behovene våre forandrer seg – derfor tilbyr vi et bredt utvalg av modeller og mobilabonnement. Med leiemobil kan du enkelt bytte mobil oftere, uten dårlig samvittighet. Når mobilen har endt sin tid hos deg, vil en ny eier ha gleden av den videre.  

  1. Brukt er like bra 

Du skal være trygg på at leiemobilen oppleves like god som en helt ny mobil. Vi har ansvaret for at batteri og software er på topp gjennom hele avtaleperioden. Ved behov, oppgraderer og bytter vi disse delene helt gratis! 

Din sikkerhet betyr alt. Vi nullstiller og tester alltid alle leiemobiler som kommer i retur. Vi sørger for at all personlig informasjon blir slettet og er klar for sin nye eier. 

  1. Vi fikser ny leiemobil når det trengs 

Vi er alle uheldige iblant. Skulle uhellet være ute med din leiemobil, sender vi deg umiddelbart en ny sammen med en returlapp til den gamle. For oss er det viktig at du berøres i så liten grad som mulig. 

Når leiemobilen har levd sin tid hos deg, får du tilsendt en eske og returlapp, og legger denne i postkassen. Ingen mobiler blir liggende glemt i en skuff uten nytte og alle de verdifulle metallene i en mobil blir brukt på nytt og på nytt og på nytt. Enkelt og greit! 

 

Leiemobil med abonnement