Du ser nå kampanjepriser fra Fram. | Se release.no uten kampanjepriser
Til oversikt

Dette er mobilene for deg som elsker å ta bilder!

mobiler_for_fotoentusiaster_uke_23_2021_artikkelbilde_1730x1080_release.jpg

Sommer er tiden for å dokumentere gode minner og skape en fantastisk bildebank man kan se tilbake på igjen og igjen. Vi har laget en guide til tre av de beste modellene på markedet for deg som liker å ta bilder av høy kvalitet. Finn ut hvilken mobil som passer deg best! 

 

Galaxy S20 Ultra 

 

Samsung Ultra S20 er en av de beste kameratelefonene på markedet. Den har 3 kameraer, et telekamera på 48 megapiksler, en ultravidvinkel på 12 megapiksler, og et normalobjektiv på 108 megapixler. 

 

Dette er Galaxy S20-kameraet som gjør det mulig å fange hele din verden og oppdage detaljene som du tidligere har gått glipp av, både på film og bilde. Med revolusjonerende 100x zoom og 108 MP fanger du de unike detaljene, og det lysfølsomme kamera fanger det som skjuler seg i mørket. Kombinasjonen av den kraftigste prosessoren og større batteri gir deg hastigheten og utholdenheten du trenger til hele dagen.  

 

Pris fra: 469,- mnd. inkludert abonnement. 

 

 

iPhone 11 Pro Max 

 

iPhone 11 Pro Max - den første modellen fra Apple som tilbyr tre kameraer på baksiden. 

Skyt video og ta bilder som imponerer, med ultravidvinke-l, vidvinkel- og telekameraer. Det gjør at du har allsidige muligheter til å ta utrolige bilder og videoer. Mobilen filmer med alle tre kameraene samtidig, noe som gir en særegen zoom-kvalitet. Bruk Nattmodus til å ta de beste bildene du noen gang har tatt i svakt lys. iPhone 11 Pro Max har også markedets beste redigeringsmuligheter. Bildene dine lagres i vidvinkelutgave i 30 dager så du kan redigere når det passer for deg. 

 

Opplev en enestående ytelse til spill, utvidet virkelighet (AR) og fotografering, gjennom A13 Bionic-chipen. 

  

Alt dette er mulig med den første iPhonen som har kraft nok til å kalles Pro. 

 

Pris fra: 469,- mnd. inkludert abonnement. 

 

 

Huawei P30 Pro 

 

Huawei P30 Pro kommer med et imponerende kamerasystem med sine fire kameraer. Det bakre kamerasystemet lar deg ta perfekte bilder som kommer med vidvinkel, 

ultravidvinkel, teleobjektiv og kamera med Time-of-Flight (TOF). Kombinasjonen av vidvinkel og teleobjektiv gir fleksibilitet når du tar bilder. I tillegg tillater TOF-kameraet at P30 Pro tar fantastiske 3D-bilder og gir en forbedret AR-opplevelse. Huawei P30 har et 32 MP frontkamera som gjør at du kan ta gode selvportretter med nøyaktige detaljer og perfekt belysning. 

Mobilen lar deg ta enestående bilder under alle omstendigheter. Den er designet for å passe i hånden din. Skjermen har levende farger og dyp sort som vil gjøre bildene dine flotte. I tillegg kan du ta fantastiske bilder selv under svake lysforhold. 

 

Pris fra: 269,- mnd. inkludert abonnement 

 

Husk: Bildelagring tar ofte mye plass. Velg en mobil med god lagringsplass, eller benytt deg av sky-løsninger som frigjør plassen på din enhet.  

 

Vi har testet kameraene på alle tre modellene. Bildene er tatt uten filter av samme motiv.

 

 Samsung S20 Ultra 5G

 

 

 

iPhone 11 Pro Max

 

 

Huawei P30 Pro